Att ta en fika mitt i stan är alltid något avkopplande. Alltid en skön stund helt allena, eller på tu man hand med din käraste. Sist men inte minst kan en kaffebar bli en av de bästa träffpunkterna för kompisgänget. Hur du än ser på det funkar kaffe i alla lägen. Här tar vi upp lite information om Malmös bästa kaffebarer. Något som får dig att veta vart du ska styra kosan när det är dags för en fika. Kollar du vidare nedan, finns det ett fik för alla och en var. Bara att välja ett eller varför inte testa ett besök på alla?

Noir Kaffekultur – Otrolig arom och hög klass

När du vill ha riktigt hög klass på ditt kaffe, omgärdad av ett harmoniskt landskap som osar ekologiska produkter. I det fallet kommer valet av Noir Kaffekultur vara ett av de bästa. Du hittar denna fantastiska oas mitt i stan på Engelbrektsgatan 6.

En mycket stilren kaffebar som samlat modern och klassisk design i ett lockande paket

Kaffe mat och dryck på Noir Kaffebar

Även om kaffet smakar mycket bra, finns så mycket mer att prova och uppleva på Noir Kaffekultur. Här serveras bland annat frukost varje dag. Vidare finns en meny med läckra och lätt måltider, där alla kan hitta något som passar.

Som grädde på moset finns också ett mycket brett sortiment av viner, där du finner allt från dessertvin till tyngre röd samt lätta vita viner.

Solde Kaffebar – Smaken sitter i 15 års erfarenhet

Faktum är att Solde Kaffebar som ser ut som en av de modernaste i Malmö, redan har 15 år på nacken. Här serveras mackor och kakor med ett fantastiskt kaffe. Hög kvalitet är ledmärke, där du hittar alla typer från en espresso eller latte till americano.

Här handlar det också om en kaffebar som driver eget rosteri. Något som gör att du alltid kan räkna med en perfekt fika med den färska smaken och ljuvliga aromen av nyrostade kaffebönor.

Kaffebar med försäljning av eget kaffe

Du hittar Solde Kaffebar på Regementsgatan 2 i Malmö. Här får du chansen att sitta ned och koppla av. Gillar du sedan deras goda kaffe, finns det möjligheter att köpa med sig hem till den egna kaffemaskinen.

Extra njutning får du av den klassiska exteriören och interiören som verkligen påminner om historiens vingslag på det moderna sättet. Ett besök på solde Kaffebar är ett måste vid en resa till Malmö.

Café Number 6 – I en lantlig atmosfär serveras det bästa kaffet

På Mäster Henriksgatan 6 i Malmö hittar du Café Number 6. Här finner du kaffe från all världens hörn. Det samtidigt som du också hittat den perfekta platsen för regelbundna träffar med vänner och bekanta. Givetvis finner du hög kvalitet och god service.

När du sedan ser till trivselfaktorn får du den i form av gammal lantlig miljö. Här har de gjort allt för att skapa en modern plats i en stil som påminner om forna dagar.

Bullar och Mackor på fikapausen

Faktum är att Café No. 6 passar för alla tillfällen. Hit kan arbetare slinka in på frukosten eller lunchen och få fantastiska smörgåsar till det goda kaffet. Precis som familjen på stan som vill ta en paus med kaffe av högsta kvalitet, läsk till barnen och fantastiska kakor samt mindre bakverk.

Coffee Square – Det bästa kaffet efter shoppingrundan

När du söker något som många anser vara lite bättre, ska du verkligen göra ett besök på Coffee Square. Beroende vilken tid du kommer finns olika menyer tillbuds. Givetvis finns en röd tråd genom det hela, vilket är absolut högsta klass på kaffe från utbildade baristas.

Coffe Square i Malmö har en modern inredning och ett balanserat ljus. Verkligen en plats för alla som vill sitta ned och ha den perfekta avkopplingen efter en shoppingrunda i stadens vimmel.

Ska det vara något till kaffet

Kanske blir den här kaffebaren också ett av de bästa valen för dig som vill ha valmöjligheter till kaffet. Här finns allt från kakor och bakelser till smörgåsar och små luncher. Faktum är att du lockas alltid av något vid ett besök.

Något du absolut inte får glömma är det stora och breda sortimentet av kaffe. Vare sig du lockas av en rykande het kopp eller en is kaffe och kaffesmoothie finns allt framför dina fötter.

Kaffebaren på Möllan – Kaffe från världens alla hörn

Här talar vi om ett fik som verkligen har hittat precis den stil och inredning som du förväntar dig av namnet. På utsidan handlar det om klassiskt väggtegel med vita kraftfulla hörn. Det för att sedan överraska med en modern tidlös inredning.

Vare sig du går ut på en första kaffedejt eller träffar bästa vännerna kommer denna kaffebar att bli ett perfekta val. Naturligtvis erbjuder de också ett brett sortiment av kaffesorter samt varianter av kallt och varmt kaffe.

Ett Café på Möllan med fantastiska bakverk

Här handlar det inte om att det är avancerade eller tjusiga saker som serveras. Det även om allt ser mycket bra ut. Allt ligger i smaken där du alltid hittar bästa croissant till den upplevelserikt kakan.

Kaffebaren på Möllan hittar du givetvis på Möllan. Adressen är Ystadsgatan 9. Något som du verkligen ska lägga på minnet för ditt nästa besök i Malmö.

Nostra Café – Vårt Café blir ditt bästa kaffehak

Vid ett besök på Nostra Café hamnar du mitt i den perfekta kombinationen av privata och avskilda platser. Der samtidigt som du också befinner dig en en modern och öppen planlösning. Något positivt är också att de låter det naturliga dagsljuset regera istället för elektrisk belysning.

Du hittar nostra Café på Rådmansgatan 3 i Malmö. Här blir du verkligen väl bemött och finner dig snabbt till rätta i en värld full av smaker, hög kvalitet och service.

Olika rätter till kaffet

För att inte glömma bort ska vi nämna att det kaffe som serveras på Nostra Café är underbart och håller den perfekta temperaturen. Till ditt kaffe kan du också få många olika saker. Här serveras allt från bullar och kakor till smörgåsar.

Är du ute efter något lite mera finns även en meny med sallader och läckra lätta rätter.

Djäkne Kaffebar – Jobb och kaffe under ett tak

Sist men inte minst har vi något som är så mycket mera än bara en kaffebar eller ett populärt fik. Faktum är att du som regelbundet går till Djäkne Kaffebar kan tjäna pengar på att dricka kaffe.

Vad det handlar om är att de också fungerar som startup för tekniskt kunniga unga entreprenörer. Här kan du alltså sitta och jobba medan du tjänar pengar och njuter av var enda slurk av det goda kaffet.

Lätt att bli fet på jobbet

Givetvis är Djäkne Kaffebar också öppen för allmänheten, dit du kan gå och njuta av kaffe med vänner och familj. Dock kommer både kakor och bakelser att finnas för både de som jobbar och alla besökare.

Med det sagt blir det lätt att bli fet på jobbet om du inte håller igen eftergifterna för allt det goda.

Sammanfattning och valet av kaffe i Malmö

Vad kan det då slutligen sägas om Malmö och alla de olika fik och kaffebarer som finns? Jo, en sak står helt säkert. Det håller alla en fantastiskt kvalitet. I den här artikeln har vi tagit ut de 7 bästa kaffebarerna enligt vårt tycke och smak.

Du kan givetvis ha andra åsikter. Dock tror vi att du håller med om några val. Något du heller inte kan veta innan du provat några..

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *