Vad är egentligen en hotellbar? Ja, när du ser det på det gamla klassiska sättet handlar det om en lobbybar på välkända hotell. Efter det har allt moderniserats och idag är en hotellbar precis allting. Vissa gånger hittar du den i anslutning till eller in i lobbyn. Andra gånger finns det i anslutning till restaurangen. Som ett tredje alternativ kan det vara en modern skybar. Vad det än är så vill du ha hög kvalitet och bra service. Med anledning av det har vi listat Malmös 7 bästa hotellbarer. Bara att läsa vidare och få inspiration som leder till ett besök.

Scandic Triangeln – En kosmopolitisk lounge bar

En mycket populär plats i Malmö är Scandic Triangeln och det är inte alls enbart för det sköna och moderna hotellet som erbjuder övernattning av hög klass. Vad det för det mesta handlar om är den öppna och moderna restaurangen och baren, som är öppen för alla.

Här känner du dig inte alls som på ett hotell, utan det handlar helt enkelt om ett besök för en kopp kaffe eller matbit med öl och vin. Med en öppen planlösning och väggar av glas, får du en fantastisk upplevelse av att äta i naturligt dagsljus.

Precis som vanligt när det gäller Scandic Hotels väntar vi på moderna och öppna miljöer som lockar med sin stil och vänliga bemötande. Så är det också vid ett besök på Scandic Triangeln och deras kosmopolitiska inredning med mycket känsla och värme.

Här handlar det om en oas mitt i det hektiska livet, där du får utrymme att koppla av. Scandic Triangeln loungebar passar perfekt för ensamma såväl som after work eller en middag för två.

Mat och dryck hos Scandic Triangeln

Här handlar det om en kombinerad loungebar med restaurang. Du känner dig välkommen direkt och presenteras med en meny med maträtter från alla världens hörn till välkända svenska middagsrätter. Efter det kan du välja att sitta kvar vid bordet eller koppla av med en drink eller god öl i baren.

Kasai in the Sky

När du vill ha riktigt hög klass, samtidigt som du sitter högt placerad. Ja, då blir ett besök på Kasai in the Sky ett måste. Här har vi ytterligare en exklusiv skybar i Malmö. Kasai in the Sky erbjuder toppenbra service och en utsikt med panoramavy över hela Malmö stad och delar av Öresund. En vistelse här ger en mycket vacker utsikt. Med fokus på eleganta miljöer och hög klass på mat och dryck överraskar Kasai in the Sky de flesta besökare.

När du sedan går vidare till drinkar och öl samt vin, finns det ingen hejd på sortimentet. Här finns drycker för alla plånböcker. Du väljer klassen och Kasai in the Sky serverar det med välbehag. Något du bör tänka på innan ett besök är att boka bord, det handlar nämligen om en mycket populär skybar.

Mat och dryck hos Kasai in the Sky

Här finner du ett komplett kök där du kan få exklusiva kötträtter eller avnjuta äkta japansk sushi av högsta kvalitet. Det är just deras exklusiva japanska sushi meny som Kasai in the Sky är mest kända för.

Sushin du erbjudes är är autentisk och vill du äta något lite annorlunda än sushi finns exempelvis den klassiska rätten omakase och läckra fisk och kötträtter som kommer vara tillagade på ett modernt japanskt sätt. Att allt handlar om japansk mat på Kasai in the Sky går inte att undgå.

Du som vill kombinera mat med dryck hos Kasai in the Sky bör alltid boka bord innan ditt besök. Från baren kommer de bästa drinkarna som balanserats till perfektion.

Best Western – Malmö Arena Hotel Bar – Bästa valet för kick-off

Även Bets Western Hotels är kända för sin höga klass i kombination med mycket bra priser. Så är det givetvis när det gäller drinkar, vin, öl och mat i deras fina hotellbar. Här ligger den på 16 våningen, vilket ger en härlig upplevelse av att sitta högt med panoramautsikt.

Här är det Skybar på Malmö Arena Hotel som gäller för företagets Kick-off eller för första dejten. Förutom drinkar med klass jämförbara med Diageo kulturen erbjuder de förmodligen stans bästa pizzor. Är du inte den som gillar drinkar finns även många sorters öl och gott vin.

När besöket drar ut på tiden

Vi vet att det många gånger blir roligare än vi tänkt oss. Då kan det bli sent och bättre att lämna bilen. Kanske är det så att dejten blev perfekt och går vidare? I det fallet har Malmö Arena Hotel också fantastiska rum av mycket hög kvalitet. Du väljer mellan 395 rum och vaknar till en full frukost buffé.

Tips för dig som driver en bar eller ett hotell: Trinity Reklam AB erbjuder Arbetskläder för restaurang och kökspersonal

Här är deras webbplats: trinityreklam.se

Quality Hotel The Mill Bar – Fantastiska drinkar och god mat

Här handlar det om ett hotell och en bar som ingår i välkända kedjan Nordic Choice Hotels. En säkerhet för att alltid få en hög kvalitet och en fantastisk upplevelse. Här handlar det om det de kallar The Mill Bar & Mat, som är den plats du kopplar av.

Skapad som en modern lobby bar erbjuder The Mill Bar & Mat hög klass på drinkar samt många fatöl. Vill du ha ett gott vin finns även det samt starksprit såsom whiskey och en cognac eller likör till kaffet. Givetvis finns det också all anledning att prova den fantastiska maten. Något som spänner från husmanskost till exotiska rätter.

När du övernattar på Quality Hotel The Mill

När du besöker en hotellbar kan du också vara på genomresa eller behöva ett bra hotell för natten. I det fallet har Quality Hotel The Mill 224 hotellrum och hela 13 våningar. Något som betyder att du också kan få bra utsikt under din vistelse.

Malmö Arena Hotell – bästa baren efter matchen

När det gäller Malmö Arena Hotell ligger de i anslutning till sport och musikevenemang. Hit kommer många för att se en match eller gå på en konsert. Vissa gånger blir det den perfekta upplevelsen med en övernattning på Malmö Arena Hotell.

När du är där får du inte missa deras livfulla lobbybar. En plats dit en del malmöiter smiter in på ett dagligt besök för en öl och pratstund med stammisar, det medan andra tar sig vidare till sitt rum efter att kvällen tagit slut.

Äta och dricka gott på Malmö Arena Hotell

Vare sig du bara slinker in på en bit mat och dryck eller övernattar, kommer ett besök i både restaurang och lobby bar på Malmö Arena Hotell att bli en upplevelse. Här har du en helt vanlig plats på jorden, som utan att vara elegant inger livsglädje och smakfullhet hos alla besökare.

Kitchen & Table – Malmös mest exklusiva skybar

Definitivt en av Malmös bästa och mest exklusiva skybarer. Du hittar Kitchen and Table Skybar på toppen av Clarion Hotel & Congress i Malmö på den 25:e våningen. Som besökare får du en fantastisk panoramautsikt över stora delar av den vackra staden. Med en inbjudande och elegant atmosfär inbjuder Kitchen & table alltid till ett besök.

Vidare ser du här ett av de mest kända namnen bland svenska kockar för här är det Magnus Samuelsson som sätter sitt namn bakom alla rätter.

Det är heller inte bara maten som sätter sina spår vid ett besök på Kitchen & Table, utan här handlar det även om en upplevelseresa i modern design och elegans. Något du inte finner på många andra platser.

Mat och dryck hos Kitchen & Table

När det gäller mat och dryck har Kitchen & Table inte någon speciell nisch. Inte förutom att de satsar på exklusiva rätter och unika smakkombinationer som får tungan att leka och smaklökarna att dansa.

När det gäller dryck håller allt även här högsta klass från fat öl och vin till de mest avancerade drinkarna.

Exklusiva viner och perfekta drinkar

Vi kan säga så här: vad du än söker så ska du finna det på Kitchen & table. Här kan du få både vanliga drinkar och alkoholfria alternativ. Alla drinkar är mixade av utbildade bartenders. Helt enkelt kan du få allt från den perfekta drinken till det mest exklusiva vinet.

Radisson Blu Hotel Bar – Elegans och service i trendig kombination

Precis som Malmö är Radisson Hotel Bar en av södra Sveriges skatter. Med en mix av modern och trendig vibe och en elegans som slår historiens vingslag. Här handlar det om en mycket chic lobbybar, där du verkligen känner att du kan koppla av.

Kanske finner du i den här eleganta miljön det bästa och dyraste vinet du druckit, eller det mest perfekt serverade fat ölet. Vi kan garantera att ett besök på Radisson Blu Hotel Bar på tu man hand med din älskling blir perfekt och ett minne för livet. Glöm inte heller bort att besöka Thott´s. Det är restaurangen där du hittar alla den goda maten.

När du vill sova över på Radisson Blu Malmö

När du vill övernatta eller bo ett par dagar på Radisson Blu Hotel är det inte problem. Här finns 229 olika rum med en minsta yta på hela 43 kvadratmeter. Vidare finns också en fantastisk pool och relaxavdelning. Här får du verkligen tid att koppla av för att orka med all het shopping i Malmö.

MJ:s – En lobby bar i ett modernt city hotell med feeling

För alla de som vill ha den perfekta stadskänslan finns MJ:s, som är en klassisk oas och ett välkänt hotell i Malmö. Hit kommer alla från handelsresande till tillfälliga besökare och den dagliga stamgästen. MJ:s passar också mycket bra när du vill gå ut och äta med hela familjen.

MJ:s Bar som erbjuder en skön avkopplande miljö med industriell citykänsla. Du möts du av en trivsam och lugn atmosfär i gammal klassisk stil som alltid får dig att trivas. Det samtidigt som det alltid finns människor på denna välbesökta lobbybar.

Helt enkelt har du hamnat på ett så kallat cityhotell. Här har du den perfekta avkopplingen efter jobbet, eller på lediga dagar. MJ:s lämpar sig perfekt för avkoppling, familjedagen eller att träffa kompisgänget.

Hit går många malmöiter varje dag, så du ska inte bli förvånad om du alltid hittar stammisarna vid ett besök. Det blandas sedan med affärs- och förbiresande som bildar en perfekt och spännande kompott av gäster.

Dryck och mat hos MJ:s

Här handlar det om en lobbybar och en restaurang i ett tre-stjärnigt hotell. Något som bådar gott för både dryck och mat i jämförelse med priset. Här serveras både lunch och middag, vilket gör att MJ:s passar bra till allt från affärslunch till kärleksmiddag samt fest. I baren serveras allt från moderna drinkar till öl och vin.

De flesta väljer att sitta i matsalen, där du har full utsikt över baren. Här är det även bekvämt att sitta och beställa drinkar och öl. Du kan med fördel kombinera det med god mat. Här finns allt från eleganta rätter till svensk husmanskost.

Elite Hotel Savoy – en barservice direkt i restaurangen

Här har du verkligen ett hotell med en skön bar. Här finns Bishop Arms. Det brittiska konceptet som fungerar perfekt som en hotellbar. I anslutning till allt finns naturligtvis en lyxig restaurang och ett hotell med rum för alla de som vill stanna några dagar.

När det gäller Bishop Arms är ju det en perfekt plats för både afterwork och fester på veckoslut och helger. Här har du verkligen hittat en perfekt plats för dig som gillar att ha många människor omkring dig.

Få goda rätter från restaurangen direkt i baren

I och med att Bishop Arms fungerar som ett uteställe på kvällarna i Malmö, går det också att sitta där och spisa allt den goda maten från restaurangen tillsammans med god öl, drinkar eller en välsmakande vin. Helt enkelt det bästa valet för alla som gillar utelivet i Malmö, såväl som de vilka bara vill sitta ner och slappna av.

Clarion Hotel Lobbybar – träffa gäster med öl och vin

Clarion Hotel Temperance finner du på Engelbrektsgatan 16 i Malmö. Här får du en modern och skön upplevelse. Antingen kan du besöka hotellet för övernattning eller så kan du bara äta en bit mat. Vad du än väljer kan ett besök i deras lobbybar vara en trivsam upplevelse.

God mat och dryck på Clarion

Efter att ha ätit en god bit mat i den fantastiska restaurangen, kan det vara dags för en sväng på stan. När kvällen kommer kan du sedan träffa alla de andra gästerna i lobbybaren över ett gott vin eller en perfekt serverad fatöl.

Sammanfattning av Malmös bästa hotellbarer

Här har vi tagit med och informerat om många olika hotellbarer, skybarer och lobby-barer i Malmö. Vi har plockat ut ett brett utbud där alla kan hitta sin perfekta smak och stil. På så sätt har du full koll på den här delen av det sociala utelivet i den stora staden Malmö.

Att Malmö är en stad med mycket att se och göra står helt klart. Något som är riktig trendigt är alla moderna och eleganta hotell barer. Här kan det vara en dejt som hägrar, förfest med goda vänner eller drinken efter middagen med kollegorna. Här har vi kollat in Malmös bästa hotellbarer och levererar resultatet. Vi kan nästan garantera att du finner din lilla oas mitt i det pulserande stadslivet. Det går att finna något för alla och barerna i den här listan var tänkt på det jag anser är viktigt. Till och med när det handlar om valet för arbetskläder för personalen i köket och baren samt hur inredningen har valts och utformats finns det mycket gott att säga.

Vi hoppas att du finner den kvalitet och det pris som passar just dig och de du väljer att gå ut med. Här finns ett val för allt från kungar till filosofer samt tunna till stinna plånböcker. Prova den du gillar mest av alternativen i den här listan så kommer du med säkerhet finna en ny plats att älska, besöka och minnas.

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *