Vare sig du ska på en het dejt, ut på vift med bästa polarna eller om det gäller företagets kick-off är det viktigt att finna en bra plats för detta. Något som passar de flesta är alla de sportbarer du finner i Malmö. Här listar vi sju av Malmös bästa sportbarer, så du har full koll på läget. De bästa med allt är att underhållningen och klientelet passar alla. Du som besöker en sportbar behöver inte ens gilla sport för att ha roligt. Du hittar bra mat, god dryck och sedan är det bara att bjuda lite på dig själv för att kvällen ska bli perfekt.

Sir Toby´s – Elegant brittisk pub med massor av sport

Denna mycket populära brittiska pub i stilren design har alltid ett stort klientel alla dagar de har öppet. Här finner du många unga som blandas med äldre sportälskare. Med fantastisk mat, bra musik och väggar fyllda med sportmemorabilia skapas en stor och mäktig stämning.

För dig som gillar god mat och dryck serverad på ett helt vanligt sätt, utan krusiduller, blir detta ett mycket bra val för allt från första dejten till tipslördag med järngänget. Om du som Malmöit har missat, eller ännu inte hunnit besöka, Sir Toby´s Sportbar är det verkligen dags att ta dig en närmare titt på en helt fantastisk upplevelse.

Givetvis är det inget inträde på Sir Toby´s som alltid ligger lika perfekt placerat nära den välkända Triangeln. Något som gör det lätt för alla att hitta hit.

Ölkaféet – Platsen för MFF-fansen

På Södra Skolgatan 43 i Malmö, finner du Ölkaféet som är platsen för alla MFF-supportrar när de spelar sina matcher. Ja, även utan att det är matchdags gungar denna sportbar riktigt tungt. Givetvis är alla välkomna hit, även om du inte ens gillar fotboll. Uppskattar du en stilren sportbar med den utsmyckning som följer, tillsammans med öl, vin och god mat? Då blir du den perfekta gästen.

Detta är en av Malmös bästa sportbarer på sommaren, då de också har en helt fantastisk och stor uteservering. Du finner ett stort utbud av öl både på fat och flaska. Efter det finns allt från husets vin till mera exklusiva karaffer och flaskor. Naturligtvis finner du också många skärmar, så att du inte riskerar att missa sporten du följer.

Ölkaféet håller öppet alla dagar i veckan från klockan 11.00 till 22.00. Oftast hittar du många besökare som kopplar av efter en dags arbete.

Bakfickan – Läckra måltider i traditionell pubmiljö

Bakfickan finner du på Köpenhamnsvägen 7 i Malmö. Detta är en av de lite mindre kända sportbarerna, då de också satsat hårt på att visa upp sig som en elegant restaurang. När du vill ha riktigt läcker och god mat, serverad med elegans och stil. Då är det ingen tvekan att Bakfickan kommer att tysta läckgommen och ge dig tid att koncentrera dig på ditt sällskap.

Bakfickan är det perfekta valet för alla par som vill ha liv och rörelse omkring sig, men ändå kunna sitta lite avskilt på tu man hand. Givetvis passar även denna sportbar bra för företagets kick-off, afterwork eller en utekväll med polarna. Denna sportbar har fulla rättigheter och kan också vara bra för en förfest innan det är dags att dra vidare till ett av stadens trendiga diskotek.

Från måndag till fredag håller Bakfickan i Malmö öppet mellan 11.30 – 22.00. Lördagar och söndagar är öppettiderna 13.00 – 22.00.

Big Bowl – En annorlunda sportbar

När du hör namnet sportbar nämnas tänker du direkt på massor av TV skärmar och brittiska samt irländska pubmiljöer. Här finner du en pub, bar och restaurang som verkligen tar sporten på allvar. Big Bowl i Malmö är platsen för dig som själv vill spela bowling, kasta dart eller spela shuffleboard. Detta samtidigt som du hittar ett stort utbud av mat och dryck.

Big Bowl hittar du på Östra Förstadsgatan 32 och de erbjuder allt från bokningar för olika evenemang i separata lokaler till att vara en perfekt uteplats för gänget som vill starta kvällen tidigt. Måndagar och tisdagar håller Big Bowl stängt, men annars är det öppet onsdag – fredag mellan 16.00 till 20.30 och lördagar och söndagar 13.00 till 20.30.

Alltså blir Big Bowl i Malmö en perfekt plats att börja afterwork tillsammans med vännerna med bowling, för att sedan äta något gott och ta sig vidare i stadens vimmel under resten av natten.

Vinnys Kvarterskrog – En lugnare krog i vimlet

Precis som alla sportbarer i Malmö, så är det MFF och fotboll som ligger i centrum. Även Vinnys Kvarterskrog ligger i centrum för många. Det handlar om en lugnare sportbar som du finner i närhet till Sankt Knuts Torg. Precis som namnet berättar är detta en kvarterskrog, vilket alltid betyder möjligheten till en hemlagad upplevelse av elegant serverad mat. Något som också kan komma tillsammans med en enkel och traditionell fatöl.

Det är inte bara personerna i kvarteret som besöker Vinnys Krog, utan här finns det många som tar sig ganska långt för att uppleva en genuin sportkänsla när Malmös storheter går ut på planen. Här får du som besöker denna plats en skön upplevelse med ett vänligt klientel i traditionella lokaler. Maten du finner är allt från pizza och kebab till sallader och husmanskost.

Öppettider för Vinnys Kvarterskrog är tisdagar – torsdagar mellan 13.00 – 20.00 och fredagar – lördagar mellan 12.00 – 20.00. Måndagar håller det stängt.

O´Learys – Barkedja i amerikansk stil

Få har missat det stora amerikanska varumärket inom genren sportbarer, O´Learys. De har för länge sedan brett ut sig på den svenska marknaden. Naturligtvis finner du även O´Learys i Malmö, där de som vanligt bjuder på fantastisk mat med hög kvalitet och fullständiga rättigheter. Här hittar du massor med fatöl, där det alltid finns något som passar inför den stora matchen.

Hos O´Learys får du också alltid en fantastisk miljö, där du verkligen ser stilen av ett amerikanskt koncept rörande irländska pubar. För dig som inte var framme i tid och fixade biljetter till nästa MFF-match blir O´Learys det bästa valet. Förutom att du kommer så nära en live upplevelse som möjligt, finner du alltid möjligheter till en skön stund vid Jack Vegas automaterna.

O`Learys finns på flera platser i Malmö där vissa har stängt på söndagar medan andra har öppet alla dagar i veckan. Hos O´Learys kan du alltid få en sen kväll.

Fagans – En verkligt irländsk pub

När du söker den genuina irländska pubmiljön är det Fagans som gäller. Ja, det kan du till och med höra på namnet. Fagans är en av de bästa sportbarerna i Malmö där du får full teckning av allt inom fotboll och rugby. Utöver det händer det massor av roliga saker på Fagans. Här kan du delta i sportquiz, de erbjuder skön livemusik samtidigt som de också visar den bästa sporten på storbildsskärmar.

Detta är också en av de sportbarer som satsat på att ge en äkta inlevelse i den irländska matkulturen. Här finner du allt från cottage pie och irländsk köttgryta till Guinness-stuvad biff. Något som du enkelt kan svälja ned med en traditionell Guinness eller Kilkenny fatöl. Efter det finner du också ett mycket stort sortiment av irländsk whiskey.

Fagans har öppet alla dagar i veckan utom måndagar. De stänger alltid 20.00, vilket gör dem till ett perfekt val för middagen med din partner, familjen eller förfesten med kompisgänget.

Slutsats – Malmös bästa sportbarer

För dig som vill ha en genuin sportupplevelse och en känsla av en traditionell sportbar är valen mellan Sir Tobys, Bakfickan, O´Learys samt Fagans högt på listan. Är du ute efter god mat och lite lugnare miljöer passar alla våra alternativ, då det alltid finns avskilda platser för en god middag på tu man hand. Helt enkelt är Malmö och stadens uteliv gällande sportbarer mycket bra.

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *