Att vara hundägare medför ett stort ansvar och relativt mycket jobb. Vissa gånger är det också så att hunden kan bli ett hinder, för att kunna utföra allt det som människor utan hundar kan göra. Ett exempel är att gå på restaurang. Här är det många hundägare som vill ta med sig hunden ut och äta. I det fallet måste de finna en hundvänlig restaurang och bar. Vi har fokuserat på Malmö och listar 7 hundvänliga barer i denna stad. På så sätt har alla hundägare chansen att ta bästa vännen med på krogrundan.

Rex – Lite biljard, pizza och öl tillsammans med jycken

Pizzeria Rex är ett mycket populärt häng i Malmö. Här erbjuder de också alltid alla hundägare att ta med sig hunden på restaurangen. Denna heta pizzeria startade som en kvarterskrog, för att sedan öka i popularitet. Givetvis beror det på deras mycket goda mat, som sträcker sig från ett brett sortiment av pizzor och sallader, till kebab och gyros.

Här handlar det om en varm och trivsam plats, där områdets stammisar träffar nya besökare på daglig basis. Vare sig du är vegetarian eller allätare finns det alltid något som smakar bra på Pizzeria Rex meny. Det går givetvis bra att bara slinka in med hunden under promenaden för att koppla av med en öl eller två. Rex håller öppet alla dagar i veckan. Där börjar de servera vid lunchtid, fram till midnatt.

BrewDog Bar – Öl, spel och dryck till hunden

BrewDog Bar ett alldeles speciellt hak för husse, matte och alla vovvar. Om det dessutom är så att husse eller matte gillar att prova olika ölsorter av högsta kvalitet, så blir ett besök bara bättre. Vid mitt besök har fick även min hund en skål vatten ett tuggben av personalen. Hit kan alla som vill dricka något gott, äta en bit mat och ha roligt med olika spel komma och relaxa i en trivsam miljö utan att behöva tänka på att skaffa hundvakt.

Den öl som serveras har ett fokus på skotska bryggerier och erbjuder många gånger också olika gästöler. Brewdog Bar erbjuder dig ett besök hos dem som ger en fantastisk upplevelse. Detta medan de också erbjuder allt från avhämtning till hemkörning av deras goda och kreativt dekorerade mat. Öppettiderna varierar beroende på val av dag. Måndagar håller BrewDog Bar stängt.

Riket – Som ett nytt rike för dig och din hund

Kanske är det så att Restaurang Riket i Malmö är en av de mest kända och populära platserna för alla hundägare som önskar en god bit mat. Här är hunden välkommen tillsammans med husse både inomhus och på den fina och rymliga uteserveringen. Riket kan vara en mycket spännande och pulserande plats på fredagar och lördagar, medan det andra dagar finns ett behagligt lugn i trivsam atmosfär. Det är många malmöiter som gjort detta till sitt eget och hundens rike i livet.

Riket bjuder på allt från enkla rätter till avancerade och moderna kreationer. Med ett stort fokus på godsakerna och de färska ingredienser som alla säsonger erbjuder, kan du alltid vara säker på att få hög kvalitet på maten. Likaså är det också hög kvalitet och stora väljmöjligheter på drycker. Här finns ett brett sortiment av öl från olika mikrobryggerier, samt en rad olika naturviner. För dig som vill göra ett besök med hunden på Riket gäller onsdagar till lördagar mellan 16.00 – 20.30. Söndagar, måndagar och tisdagar håller de stängt.

Uggla Kaffebar – Ta en kopp kaffe med din hund

Vissa gånger känner även hundägare att det skulle vara gott med en kopp kaffe och en smörgås. Kanske är frukosten redan avklarad, och då är det kanske ett bakverk som står på önskelistan. Här hittar du då populära Uggla Kaffebar i Malmö, som även tillåter dig att ta med hunden. Helt enkelt det perfekt valet för dig som blir sugen under tiden du rastar hunden. Uggla Kaffebar bjuder både på en uteservering och ett varmt och välkomnande inomhus café.

Faktum är att Uggla Kaffebar inte bara är det bästa valet för en kaffesugen hundägare. Här har de satsat hårt på att erbjuda kaffe från lokala mikro-rosterier, vilket gör att alla finsmakare av kaffe känner sig välkomna. Utöver det erbjuder de också alltid något för glutenintoleranta och alla veganer. Allt det gör att det finns många anledningar till ett besök på Uggla Kaffebar. Måndagar håller de stängt. Alla andra dagar i veckan mellan 09.00 – 17.00 och lördagar samt söndagar 10.00 – 16.00 blir detta den perfekta kaffekoppen.

Restaurang Metro – God mat och hundvänlig avdelning

Du som vill ha en bra eftermiddag med en underbar krogupplevelse, gör aldrig ett felaktigt val med Restaurang Metro. Här gör givetvis hundägare det bästa valet, men denna restaurang har ett klart och tydligt koncept för alla. Du som kommer med hunden får placera dig i främre delen av restaurangen, men den bakre delen är hundfri. Helt enkelt ett koncept som passar alla magar och typer av människor.

Den mat du finner på Restaurang Metro bygger i grunden på läckra recept från svensk husmanskost. Utöver det finner du ett brett sortiment av god fatöl, samt en rad olika typer av viner som dryck till den goda maten. Restaurang Metro hittar du i Möllan, på Ängelholmsgatan 14 i Malmö. Här är det öppet sex dagar i veckan från 16.00 – 20.00 tisdag till söndag. Måndagar är det stängt. Ett perfekt val för dig och hunden, då du vill äta en rustik måltid tillsammans med en god öl.

Kajuteriet – Ta skeppshunden till restaurangen

Limhamns småbåtshamn är något mycket välkänt i Malmö. Här ger det närliggande havets svallande vågor ett stort lugn. Kombinerar du sedan det med Kajuteriet, så får du en stämning och en upplevelse utöver det vanliga. Givetvis är också din hund välkommen till Kajuteriet. Detta både på den vackra uteserveringen och inne i restaurangen och baren. Här serveras allt från lunch till middag och det finns en inbjudande bar som erbjuder allt från drinkar till fatöl.

Vare sig du vill sitta direkt på stranden och känna sanden mellan tårna, eller om du söker dig inomhus en lite blåsigare dag, blir alltid Kajuteriet ett bra val för dig och din hund. Du finner Kajuteriet på Bryggövägen 1 i Limhamn. Här är det öppet alla dagar i veckan. Från måndag till lördag är öppettiderna 11.30 – 20.30. Söndagar gäller 12.00 – 20.30. Som gäst hos Kajuteriet väljer du från en bred meny, där du finner Á la carte till rustik lunch byggd på recept från svensk husmanskost.

Jesusbaren – Ett heligt rike för dig och hunden

När du känner dig sugen på mexikansk mat i dess olika former, där färska grönsaker och kött smälter samman med hettan av pepparfrukter. Ja, då ska du ta dig till Jesusbaren. Detta är idag en av Malmös bästa mexikanska restauranger för dig som vill ta med dig hunden ut och äta. Dess namn talar mycket om religion, men detta är bara en profil. Till denna restaurang och bar är alla välkomna.

Jesusbaren hittar du på Falsterbogatan 27B i Malmö. Dess öppettider är onsdagar till söndagar klockan 10.00 – 18.00. När du tar hunden med dig på ett besök till Jesusbaren i Malmö, känns det precis som att komma in i någons vardagsrum. Blandar du sedan det med Latinamerikanska influenser, kultur, politik och poesi har du samlat all den känsla som detta besök ger i ett solitt paket. Väl värt ett besök för att få ett gott mål mat och god öl till vettiga priser.

Sammanfattning av hundvänliga barer i Malmö

Här har vi presenterat hundvänliga barer i Malmö, vilket gjort att du som hundägare fått grepp om utbudet. Dessa barer finns på en rad olika platser i Malmö, vilket gör att nästan alla kommer finna en hundvänlig bar på acceptabelt avstånd. Naturligtvis finns det flera än de du finner på vår lista, men du har förmodligen funnit de bästa presenterade.

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *